Vanliga Frågor

Vagnar

Kommer min golf bag att passa på en Motocaddy vagn?

Alla standard bagar passar på en Motocaddy vagn. Stora Tour bagar passar om än inte perfekt. Motocaddy bagarna är designade för modellprogrammet och har en unik funktion som hindrar den från att trilla av.

Vad skall jag göra om det blir imma på min digitala display?

Vid vissa väderlekar, temperaturer och luftfuktighet kan imma bildas på den digitala displayen. Detta påverkar och skadar dock inte vagnens utan imman försvinner vid förbättrade väderleksförhållanden.

Vilken är högsta tillåtna vikten som en Motocaddy vagn kan bära?

Vi rekommenderar en max vikt som är 20 kg, vilket är mer än tillräckligt för en full bag med 14 klubbor, regnkläder och massor med bollar etc.

Vilken garanti omfattas Motocaddys vagnar av?

Alla Motocaddy vagnar är täckta av en 2 års omfattande garanti i från inköpsdagen. Motocaddys Lithium batterier omfattas av en 2-års garanti med en med 3-års förlängd begränsad garanti under förutsättning att man har registrerat sin garanti. Bly batterierna standard & extended täcks av en 12-månaders garanti I från inköpsdagen.

Vilken service kräver en Motocaddy vagn?

Ingen service behövs men du måste hålla batteriet laddat även när du inte använder vagnen och du bör återladda det inom 24 timmar efter användandet. Vi rekommenderar vidare att hålla vagnen ren genom att regelbundet torka den med fuktig trasa. Vänligen använd inte högtrycks spruta då vatten kan tränga in på ställen du inte vill.
Back to top

Batterier

Är mitt batteri klart att användas när den gröna lampan lyser på laddaren?

När den gröna lampan lyser är batteriet fullt laddat och klart att användas.

Behöver jag köpa ett extra batteri?

Om du spelar 36 hål på endag bör du antingen köpa ett utökat batteri eller köpa ett extra standard batteri. Om du väljer att använda två batterier skall du se till att använda dem växelvis för att öka livslängden.

Hur lång tid tar det att återladda batteriet?

Efter en18-håls golfrunda tar det ca 8 till 12 timmar att ladda batteriet, allt beroende på modell och kapacitet.

Hur mycket väger Motocaddy batterierna?

Motocaddys standard bly batteri väger 6.5kg och den utökade versionen väger 10,5kg. Om du oroar dig för att batteriet som du kommer att lyfta av och på din vagn är för tungt, skall du veta att vårt lättaste lithium batteri endast väger 2.5kg.

Jag har just fått min nya vagn, satt batteriet på laddning och lampan har blivit grön på mindre än en timme, är något fel?

Motocaddy batterier är delvis laddade vid leverans. Vi rekommenderar dock alltid att du laddar batteriet minst 8 timmar före det används första gången.

Om jag bara spelar 9 hål, behöver jag ändå ladda batteriet före nästa runda?

Batteriet måste alltid laddas efter användandet oavsett hur manga hål du har spelat.

Skall jag då och då helt ladda ur mitt batteri?

u skall aldrig helt ladda ur batteriet efter som detta kan kraftigt reducera batteriets kapacitet. Om du märker att vagn börjar att gå långsammare än vanligt så skall du snarast sluta använda den.

Vad händer om mitt batteri laddar ur innan jag har avslutat min runda?

Om batteriet laddar ur helt innan din runda är avslutad så har alla Motocaddy vagnar en frigångs funktion som låter dig slutföra din runda. När du kommer hem kontrollera batteri anslutningarna för att säkerställa att dem är rätt anslutna. Om detta inte löser problemet ber vi dig att ringa våra tekniker.
Back to top